<

Ce trebuie sa stiti despre ArtShade Design

 

  • ArtShade are ca domeniu de activitate tot ceea ce inseamna WEB.

ArtShade Design este mai mult decat o simpla companie, dimpotriva, reprezinta o echipa dedicata, care isi face munca cu placere, servind clientii la cele mai inalte standarde si oferind suport si mentenanta in orice problema legata de web.

Suntem orientati spre dezvoltare de solutii web performante si atractive, iar serviciile pe care vi le punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea sau site-ul dumneavoastra, nu vor fi trecute cu vederea de catre utilizatorii internetului.

Toti membrii echipei noastre au o experienta vasta in webdesignprogramare webSEO si design grafic, cladita pe parcursul multor ani de munca.

ArtShade detine certificare ExpertRating, atat in programare web(PHP 5.X, HTML 5.0, CSS) cat si in administrarea si scriptingul sub sisteme/servere UNIX.

Profilul de lucru outsourcing poate fi vizitat pe http://artshade.elance.com

De ce ArtShade?

Portofoliul nostru de lucrari si aprecierile clientilor nostri, ne recomanda ca fiind o echipa care da dovada de profesionalism si inovatie, de aceea atat creatiile noastre web cat si partea de identitate vizuala au un mare impact.