<

Itemi in crearea unui website

Pentru a putea desfasura o activitate eficienta, atat din punctul de vedere al clientului, cat si al nostru, mereu urmam un standard.

Cu scopul de a obtine feedback-uri de la client pe parcursul dezvoltarii website-ului,  facem un rezumat al etapelor. Datorita acestui fapt, clientul va fi la curent cu progresul si stadiul in care se afla proiectul:

  • Realizare design : designul se concepe integral intr-un soft de specialitate sau se pot prezenta clientului variante existente nefolosite dupa care, se prezinta clientului interfata site-ului in format JPG/PNG si se discuta gama de culori si elementele vizuale care apar.
  • Daca la punctul precedent clientul se pronunta pozitiv, se continua implementarea design-ului in format HTML, de unde va rezulta un website cu continut static, dar semi-functional din punctul de vedere al meniurilor, butoanelor si elementelor vizuale.
  • Daca clientul e multumit de interfata obtinuta, se face integrarea website-ului static, pe o platforma dinamica, securizata astfel incat, clientul va putea sa personalizeze/modifice continutul text/media al website-ului.
  • Despre modulele auxiliare se discuta, atat la inceputul proiectului, cat si pe parcusul integrarii site-ului (exemple de module : galerie foto, galerie video, modul pentru noutati si stiri, modul magazin virtual – introducere/cautare/editare produse si stoc, modul blog, modul comentarii).